COVID-19 – Vejen Trolde Cup

Vi vil i følgende afsnit prøve at besvare jeres spørgsmål, så I føler jer trygge ved at tilmelde jer vores efterårsstævne.

Får vi pengene retur for det indbetalte holdgebyr, hvis stævnet ikke afholdes i september? – Ja, pengene vil selvfølgelig blive tilbagebetalt

Hvornår afgører I om stævnet bliver afviklet? – Vi følger Sundhedsstyrelsen anbefalinger https://www.sst.dk/da/corona og vurderer løbende ud fra disse anbefalinger og en potion sund fornuft.

Kan vi tilmelde os nu, selvom vi ikke kender det endelige deltagerantal? – Ja, det kan I godt. Det endelige deltagerantal skal først bekræftes den 1. september, hvor der er deadline for indbetaling af deltagergebyret.

Vil I tage specielle forholdsregler under stævnet? – Vi er meget opmærksomme på den nye situation, som verdenen er kommet i med COVID-19. Derfor vil vi også tage de nødvendige forholdsregler. Det er dog for tidligt at sige, hvordan og hvilke forholdregler der vil være til stævnet ved f.eks. servicering af mad.

Kan stævnet blive rykket til et andet tidspunkt? – Ja. Alternative løsninger kan blive præsenteret, hvis det bliver nødvendigt. Her vil man kunne få sit holdgebyr tilbage eller acceptere løsningen.

Vi vil løbende opdatere siden med spørgsmål. Hvis I mangler svar på noget, bedes I kontakte info@vejencup.dk 

Spørgsmål

Hvor mange spillere må være på hvert hold?

5 mands – Maks. 8 spillere på hvert hold.

8 mands – Maks. 12 spillere på hvert hold. 

11 mands – Maks. 17 spillere på hvert hold.

Bemærk at der kan være enkelte undtagelser til denne regel.

Spillere må kun benyttes på ET hold i løbet af stævnet

Specialkost

Vi tager selvfølgelig hensyn til alle. Noter blot i bemærkninger, hvis der er spillere på jeres hold, som vi skal tage hensyn til. 

Hvornår kommer der kampprogram?

Vi bestræber os på at have kampprogrammet klar 1-2 uger efter tilmeldingningsfristen.

Betaling

Ens tilmelding vil ikke blive registreret, før holdgebyret er betalt. Det skal nævnes, at holdgebyret ikke er refunderbart. Deltagergebyret og betaling for aftensmad fredag kan betales indtil den 15. maj 2021

Baner

Vær opmærksom på at kampene både spilles på græs og kunstgræs.

Andre spørgsmål?

Kontakt os på info@vejencup.dk

top